10 weken hardlooptrainingen

Op dinsdag 21 april begint er weer een nieuw blok hardlooptrainingen. Deze zal om 19.30 zijn in Uithoorn. We starten op de parkeerplaats achter het gemeentehuis van Uithoorn. Tijdens deze trainingen is dan aandacht voor looptechniek en loopscholing, ga je d.m.v. intervaltraining het rennen opbouwen en doe je ondersteunende krachtoefeningen.

Inhoud training:

  • Loopscholing
  • Aandacht looptechniek
  • Krachtoefeningen die het hardlopen ondersteunen
  • Intervaltraining

De intervaltraining kan iedereen in eigen tempo doen. Hoe de interval is, krijg je tijdens de training te horen. Het is daarom handig om een horloge/telefoon met intervaltimer mee te nemen.
Je kan ervoor kiezen om alleen de trainingen mee te doen. Je kan er ook voor kiezen om op 26 juni de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos mee te doen. Als je kiest voor het pakket hardlooptrainingen dan melden wij je aan voor deze run en krijg je een schema op maat.

Hardloopwedstrijd

Na deze 10 weken kun je ook meedoen met een hardloopwedstrijd van 5km of 10km. Dit zal de Midzomernachtcross op vrijdag 26 juni in het Amsterdamse Bos zijn. In het pakket dat Bootcamp for Every Body hiervoor aanbiedt, zit ook een hardloopschema op maat. In dit schema zal ook een intervaltraining zitten. Deze kun je dan doen tijdens deze hardlooptraining, zodat je ook echt een stok achter de deur hebt om dit te doen.

Inhoud pakket:

  • Deelname hardloopwedstrijd
  • T-shirt Bootcamp for Every Body
  • Hardloopschema op maat
  • Deelname trainingen (als je nog geen lid bent)

P.S. Ben je al lid van Bootcamp for Every Body? Dan kan je gewoon meedoen met de trainingen op jouw abonnement of strippenkaart. Als je een schema op maat wilt, neem dan even contact op met Anoek.

Aanmelden training:

Meld je hieronder aan voor de training. Wil je alleen deelnemen aan de trainingen? Kies dan tijdens het aanmelden voor een 10-rittenkaart. Wil je het hele pakket? Kies dan tijdens het aanmelden voor de eerste les voor het hardlooppakket. Dan melden wij je dus aan voor de Midzomernachtcross, krijg je een Bootcamp for Every Body t-shirt en een hardloopschemaschema op maat.