10 weken hardlooptrainingen

Als het hardloopevenement op 30 januari in Uithoorn doorgaat dan beginnen deze 10 weken in de week van 15 november. Tijdens deze trainingen is dan aandacht voor looptechniek en loopscholing, ga je d.m.v. intervaltraining het rennen opbouwen en doe je ondersteunende krachtoefeningen.

Inhoud training:

  • Loopscholing
  • Aandacht looptechniek
  • Krachtoefeningen die het hardlopen ondersteunen
  • Intervaltraining

De intervaltraining kan iedereen in eigen tempo doen. Hoe de interval is, krijg je tijdens de training te horen. Je hebt daarom een horloge/telefoon met intervaltimer nodig.
Je kan ervoor kiezen om alleen de trainingen mee te doen. Als je mee wilt doen met het evenement kan je je aanmelden voor dit evenement via (site volgt als dit bekend is).

Hardloopwedstrijd

Na deze 10 weken kun je ook meedoen met een hardloopwedstrijd van 5km of 10km. Als het doorgaat, zal deze wedstrijd op 30 januari in Uithoorn zijn. In het pakket dat Bootcamp for Every Body hiervoor aanbiedt, zit ook een hardloopschema op maat. In dit schema zal ook een intervaltraining zitten. Deze kun je dan doen tijdens deze hardlooptraining, zodat je ook echt een stok achter de deur hebt om dit te doen.

Deelnemen aan deze hardlooptrainingen

Deelname van deze trainingen zit in je abonnement of kan je doen op een strippenkaart. Jezelf aanmelden voor de hardloopwedstrijd kan via (site volgt als deze bekend is). Als je een hardloopschema op maat wilt dan kan je contact opnemen met Anoek.