10 weken hardlooptrainingen

De volgende ronde hardlooptrainingen begint op zondag 6 nov in het Amsterdamse Bos. De trainingen worden gegeven door Wouter. Het uiteindelijke doel om de 5 of 10 km te lopen tijdens een hardloopwedstrijd. Tijdens deze les focussen we op de looptechniek, loopscholing, intervaltraining en de ondersteunende krachtoefeningen.

Wat ga je doen tijdens een training?

Tijdens de hardlooptrainingen ga je aan de slag met:

  1. Loopscholing
  2. Looptechniek
  3. Krachtoefeningen
  4. Interval

Tijdens de training krijg je te horen wat de interval van die training is. Dus je hebt een horloge/timer/telefoonapp waarmee je intervallen kan instellen tijdens de training nodig.

In deze trainingen zit een opbouw, zodat je na deze 10-12 weken voor de 5 of 10 km kan gaan tijdens een hardloopevenement.

Deze trainingen zitten in je abonnement/strippenkaart. Als je geen lid bent van Bootcamp for Every Body kan je deelnemen aan deze lessen via de strippenkaart.

Data en locatie

De hardlooptrainingen beginnen op 6 november en gaan door t/m 22 januari. Tijdens de Kerstvakantie (op 25 dec en 1 jan) is er geen hardlooptraining. Je bent dan wel welkom om op een andere dag bij de bootcamp aan te sluiten. De startlocatie van de hardlooptrainingen is de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij de Oude Karselaan.

Hardloopwedstrijd: Uithoorns Mooiste

Na deze 10-12 weken kan je dus meedoen aan de een Uithoorns Mooiste eind januari.

Wil je een schema die je naast deze hardlooptrainingen kan doen? Dan kan je Anoek een bericht sturen.

Data en locatie trainingen:

De trainingen starten op zondag 6 november en lopen door tot en met zondag 22 januari. De tijd is 10uur en de les duurt een uur. Je begint bij de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos bij Oude Karselaan.

Aanmelden trainingen

Het is de bedoeling dat je je per les aanmeldt. Dit kan via de app of hieronder. Kies bij afspraaktype voor deelname les en bij type training voor hardlooptraining.