bootcamp voor tijdens zwangerschap aalsmeer

Intro bootcamp voor (aanstaande) mama’s

Ben jij er klaar voor om de sportschoenen weer aan te trekken na je bevalling of wil je fit blijven tijdens de zwangerschap?

Tijdens een zwangerschap en nadat je bevallen bent, is het goed om te sporten. Fit blijven tijdens een zwangerschap en het sporten weer oppakken na een bevalling is goed, maar kan een uitdaging zijn. Vaak wordt je bang gemaakt met dat je bepaalde dingen niet mag doen, maar je mag heel veel wel doen, zolang je maar weet hoe. Hier wilt Bootcamp for Every Body jou bij helpen, zodat jij ook verantwoord kan bootcampen.

Veel vrouwen willen lekker buiten sporten en meedoen met bootcamp om even een uurtje voor zichzelf te hebben. In de praktijk zie we vaak dat men altijd lekker fanatiek wilt sporten en dat is goed. Sporten is goed tijdens de zwangerschap en ook voor erna, maar soms is het handig om te weten wat voor jou de goede manier is om een oefening te doen en zeker bij bootcamp. En dat gaat we tijdens deze intro bootcampworkshop voor (aanstaande) moeders aan jou leren. Dan krijg je alle tools waarmee je aan de slag kunt. En tijdens de bootcamplessen (meest handige zijn de No Running Bootcamp lessen) kun je gewoon alles bespreken wat je ervaren hebt en de vragen die je hebt worden dan beantwoord. Dus je kan gewoon meedoen omdat je tijdens de workshop hebt geleerd, wat jij het beste kan doen tijdens de bootcamp.

Vragen die o.a. behandeld worden:

 • Kun je wel/niet hardlopen?
 • Hoe zit het met die bekkenbodemspieren?
 • Welke manier van ademhaling past het beste bij jou?
 • Is een diastase erg?
 • Welke oefeningen zijn belangrijk om te doen?
 • Welke oefeningen kan ik beter niet doen en wat zijn alternatieven?
 • Waar moet ik op letten tijdens mijn dagelijkse handelingen, zoals tillen, staan of zitten?

Wanneer is deze workshop geschikt voor jou?

 • Als je zwanger bent.
 • Als je het afgelopen jaar bevallen bent en het langer dan 6 weken geleden is of 8-10 weken bij een keizersnede.
 • Als je nog last hebt van zwangerschapsgerelateerde klachten (dan maakt het niet uit hoe lang geleden je bevallen bent):
  • Gevoel hebben in je broek te moeten plassen tijdens het sporten
  • Zwaar gevoel in je bekken/onderbuik
  • Bekkenklachten
  • Veel last van onderrug
  • Klachten gerelateerd aan je diastase

Dus wil jij lekker buiten trainen en op een verantwoorde manier jouw kracht en conditie verbeteren? Kom dan meedoen!

Praktische info:

datum: 18 januari

Tijd: 11.30-13.30

Locatie: Amstelveen boven in het clubhuis van HV Myra op de Sportlaan 31. Je loopt het clubhuis in, je gaat rechts gelijk de trap op en het is de ruimte recht bovenaan de trap.

Duur: Ongeveer 2 uur

Kosten: 27,50.

Aantal deelneemsters: Maximaal 8 om de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Trainster: Marcellina

Meld je hieronder aan. En in de week voor de workshop krijg je een vragenlijst toegestuurd, zodat er een goed beeld is van de deelnemers om je nog beter te kunnen adviseren, begeleiden en trainen.

Recensies:

Bij deze workshop is er extra persoonlijke aandacht om te bepalen welke oefeningen voor jou geschikt zijn en welke je beter kunt vermijden zolang je met een bepaalde blessure/pijnklacht loopt.
Er wordt aandacht besteed aan het functioneren van de ademhaling en hoe je deze optimaal kunt gebruiken tijdens het uitvoeren van de oefeningen maar ook tijdens het dagelijkse leven.
Een interessante sessie waarbij je op een professionele manier wordt begeleid om de sporter in je naar boven te halen.
Interactieve en informatieve workshop wanneer je na de bevalling (weer) wilt gaan sporten.
In deze les leer je de spiergroepen kennen die het in deze periode zwaar te verduren hebben (gehad), waarom en hoe ze te trainen. Met behulp van simpele testjes ontdek je of jouw lijf alle belasting weer aan kan, en waar je extra aandacht aan moet besteden.
Dankzij een intake vragenlijst en eigen input gedurende de les sluit het erg goed aan.
Met name geschikt wanneer je nog niet of nauwelijks hebt gesport sinds de bevalling.
In deze workshop heb ik mijn lijf nog beter leren kennen en praktische oefeningen geleerd die ook thuis goed zijn uit te voeren.
bootcamp voor tijdens zwangerschap aalsmeer