Bootcamp

Bootcamp is een combinatie  van hardlopen en oefeningen uitgevoerd in intervalvorm. Tijdens deze les maken we gebruik van wat we tijdens het rondje tegenkomen. Dus de ene keer doe je oefeningen op een bankje, andere keren in de speeltuin en later in het uur op een grasveld. De oefeningen zijn voornamelijk oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan squats, lunges, opdrukken, dippen, optrekken en planken. En op deze oefeningen zijn er weer allerlei variaties, zodat er altijd wel een uitdaging is voor jou. De oefeningen gaan bijna altijd op tijd, zodat je deze in je eigen tempo kunt doen. Je zult daarbij ook merken dat je snel vooruit gaat. Wat betreft het hardlopen rennen we 5-10 minuten achter elkaar. En soms rennen we ook wel eens korter, maar niet langer.

Dus wil je een combinatie van hardlopen, oefeningen en niet op één plek blijven staan tijdens een training? Kom dan meedoen met een bootcamples!

Dit kan op maandagavond, woensdagochtend en -avond, vrijdagochtend en zondagochtend. Kijk bij het lesrooster voor de precieze tijden en locaties en hier vind je ook informatie over de intensiteit van de lessen.