Meld je hieronder aan voor de les die je mee wilt doen. Heb je nog nooit gesport bij Bootcamp for Every Body? Dan mag je eerst 2 weken ‘proeven’ voor 10 euro om het gezellig buiten sporten bij Bootcamp for Every Body te ervaren. Kies dan bij afspraaktype voor proefles of meld je aan via deze pagina.
Heb je een vraag? Laat het me dan weten via de contactpagina. Voor een overzicht van de locaties kijk je hier.

P.S. Als het inschrijven niet lukt, kun je mij een bericht sturen via de contactpagina. Houd dan ook de spam/reclame folder in de gaten voor een reactie.

Kies bij type training of je mee wilt doen met No Running Bootcamp of Bootcamp, selecteer daarna specifiek de datum en daarna de tijd en doorloop dan de gevraagde stappen.

Download app om aan te melden

Download iOS AppDownload Android App

Last minute wijzigingen

Het aanmelden voor de lessen gaat via bovenstaande app. Maar als er last minute veranderingen zijn (bv. andere locatie vanwege het weer) of andere mededelingen zullen deze gedeeld worden in een kanaal via de app Telegram. Telegram kun je gewoon via je eigen appstore downloaden. Het voordeel van zo’n kanaal is, is dat beheerders alleen berichten kunnen sturen en dat je elkaars telefoonnummer niet ziet. Via de volgende link kun jij bij het kanaal van Bootcamp for Every Body komen: https://t.me/s/bootcampforeverybody

Links naar de app Telegram:
Telegram Android
Telegram IOS
Telegram Microsoft