Bootcamp is een combinatie zijn van hardlopen en oefeningen uitgevoerd in intervalvorm. Tijdens deze les maken we gebruik van wat we tijdens het rondje tegenkomen. Dus de ene keer doe je oefeningen op een bankje, andere keren in de speeltuin en later in het uur op een grasveld. De oefeningen zijn voornamelijk oefeningen met je eigen lichaamsgewicht.

Tijdens deze lessen ligt de nadruk op oefeningen. Er zal een variatie van oefeningen zijn. Hierbij kun je denken aan bodyweight oefeningen (squat, lunges, opdrukken, etc.), maar ook aan oefeningen met materialen (bv. elastieken, small bands, speedladder, kettlebels, medicin ballen, battle rope) en je gaat ook lekker spelen in speeltuinen door daar oefeningen te doen (bv. met de schommel, rekstok, touwen).

Met start met Bootcamp ga je 6 weken aan de slag om je conditie en kracht op te bouwen, zodat je mee kunt doen met de bootcamp. Met Bootcamp for Every Body draait het erom dat je lekker beweegt in een leuke en gezellige groep in de buitenlucht. Je zult merken dat je je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel gaat voelen. Je wordt fitter, sterker en energieker. En geen één week is hetzelfde, zodat het ook niet saai wordt.

Waarschijnlijk begint in het najaar de volgende ronde. Bij deze trainingen is het het uiteindelijke doel om de 5 of 10 km te lopen tijdens een hardloopwedstrijd. Tijdens deze les focussen we op de lopptechniek, loopscholing, intervaltraining en de ondersteunende krachtoefeningen.

Bootcamp for Every Body biedt ook Personal Bootcamp (voor 1 tot 4 personen) aan. Deze training wordt dan afgestemd op jouw behoeften en wensen. Het is natuurlijk buiten en je werkt met je eigen lichaamsgewicht en alles wat de omgeving ons brengt. Hierbij kun je denken aan bankjes, speeltuinen, bruggen, etc.

Bootcamp aanbieden aan jouw werknemers? Dat kan! Bootcamp for Every Body kan de les voor jou verzorgen op locatie. Neem contact op voor meer informatie.