Ouder-kind bootcamp

Dit jaar zijn er geen specifieke ouder-kind bootcamps ivm de Coronamaatregelen. Het hele uur bij een pion staan en oefeningen doen, is niet echt leuk voor kinderen. Ze mogen wel gewoon mee en kunnen dan zelf spelen op het speelveld waar we staan. Dit geldt voor de woensdagochtend en de vrijdagochtend.

Samen sporten met je kind!

Lekker fit blijven in de vakanties!

Ouder-kind bootcamp is een bootcamples die in de vakanties wordt aangeboden.

In de vakanties kun je op de woensdagochtend 9:00 in Uithoorn en op de vrijdagochtend 9:00 in Aalsmeer met je kind(eren) komen bootcampen. Kies bij het aanmelden bij les voor ‘Bootcamp’ en vermeldt in de opmerkingen hoeveel kinderen je meeneemt en de leeftijd.

Wat betreft tarieven is het een strip/rit van het abonnement/strippenkaart van de ouder. En als je geen lid bent van Bootcamp for Every Body als ouder zijnde kun je altijd een losse les kopen voor deelname.

Extra aandachtspunten

  • Minimale leeftijd is 5 jaar. De ervaring leert dat de oudste kinderen die meedoen 12/13 jaar zijn.
  • Er kunnen maximaal 2 kinderen per ouder meedoen om de les overzichtelijk te houden.
  • De ouder blijft altijd verantwoordelijk voor hun kind.

Meld je hieronder aan

Kies bij ‘afspraaktype’ voor proefles/deelname les en bij ‘les’ bootcamp’ en doorloop daarna de gevraagde stappen. En kun je bij opmerkingen de leeftijd van je kind vermelden en daarbij ook of je met 1 of 2 kinderen komt.

En dit geldt dus alleen voor de woensdag- en vrijdagochtend in de vakanties. Het zullen nu geen specifieke ouder-kind lessen zijn vanwege de coronamaatregelen. Ze mogen wel mee op de woensdag- en vrijdagochtend en dan kunnen ze zelf spelen aangezien we toch die dagen op een speelveld staan.