Huidig Bootcamprooster

Tot de zomer

Maandag 19.30 Bootcamp starten bij de parkeerplaats voor de camping van het Amsterdamse Bos aan de Bosrandweg

Dinsdag 20.00 No Running Bootcamp in Uithoorn starten bij de parkeerplaats van het Evenemententerrein.  

Woensdag 9.00 Bootcamp in Uithoorn bij het Zijdelmeer (parkeerplaats achter het gemeentehuis)

Woensdag 19.30 Bootcamp in Amstelveen bij de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos op de Oude Karselaan (vanaf 20 april is deze les 10 weken een hardlooptraining)

Donderdag 20.00 No Running Bootcamp in Amstelveen bij het gemeentehuis.

Vrijdag 9.00 Bootcamp in Aalsmeer Nieuw-Oosteinde bij de speeltuin Brasemstraat

Zaterdag 9.30 No Running Bootcamp in Uithoorn op het Ebro grasveld 

Zondag 10.00 Bootcamp in Amstelveen bij de parkeerplaats van het Amsterdamse Bos op de Oude Karselaan

Alle lessen duren een uur

Intensiteit lessen

In principe is het belangrijkste verschil in de intensiteit in de lessen is hoeveel er gerend wordt. Dit gaat vooral weer gelden als de 1,5 meter niet meer geldt. De oefeningen zijn namelijk altijd aan te passen op ieders niveau. Wel zal er verschil in tempo zijn tussen de lessen. Meer sterren betekent meer tempo.

Er wordt in principe niet gerend, maar soms krijg je de keuze tussen een klein stukje rennen of stevig lopen. Dus als je niet kunt/wilt rennen, is deze les perfect en ook zeker als je een beginner bent. Waar dat van toepassing is, worden van de oefeningen 2 of 3 varianten gegeven, zodat je altijd kunt trainen op je eigen niveau.

Hier wordt maximaal rond de 5 minuten aan 1 stuk gerend bij de bootcamplessen. En bij de No Running Bootcamp zijn de oefeningen intensiever dan de lessen met 1 ster, maar ook hier worden waar van toepassing is verschillende varianten gegeven en de train(st)er kan altijd een oefening aanpassen waar nodig. Dus als je al een klein beetje basisconditie hebt, kun je hier prima meedoen.

Hier wordt maximaal 10 minuten aan 1 stuk gerend. Deze snelheid ligt tussen de 8 en 10 km/h. Wat betreft de oefeningen wordt  je ook uitgedaagd d.m.v. sprongoefeningen en andere oefeningen die je zelf niet zo snel zou doen, maar waar nodig is kunnen er sowieso varianten van oefeningen gegeven worden. Het tempo zal hier wel hoger liggen dan tijdens de andere lessen.

Bootcamp for Every Body in de omgeving van De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol en Badhoevedorp