Heb je nog nooit getraind bij Bootcamp for Every Body? Dan kan je 2 weken proeven* voor 10 euro. Je kan meedoen met de verschillende lessen. De ervaring leert namelijk dat men vaak afvraagt hoe de verschillende lessen zijn. Dus op deze manier heb je 2 weken om dat te ervaren. En dan kan je erna beslissen wat je wilt.

Meld je hieronder aan:

Kies bij type training of je mee wilt doen met No Running Bootcamp of Bootcamp, selecteer daarna specifiek de datum en daarna de tijd en doorloop dan de gevraagde stappen.

Tijdens de proef2weken kan je elastieken lenen van de trainer. Naderhand kan je ze bij ons aanschaffen. Voor 19euro krijg je dan 5 small bands van verschillende weerstanden en 1 lang elastiek (dyna/theraband). Het is een beetje afhankelijk van de les of een matje nodig is of niet. Voor de No Running Bootcamps is het wel handig en je kan voor de gewone bootcamps ook een matje of grote handdoek meenemen en aan het begin van de les vragen of je deze gaat gebruiken (anders kan je hem in je auto/bij de fiets laten).

*Die 2 weken gaan in op moment van betalen