Start met Bootcamp

Veel mensen willen wel lekker buiten sporten, maar enorm twijfelen of ze kunnen meedoen met bootcamp.  Vaak komt dit ook door de associatie met drill-instructeurs en kruipen door de modder. Bij Bootcamp for Every Body zijn beide niet waar zijn. Er vindt geen gedrill plaats met schreeuwende instructeurs, wel word je aangemoedigd om je best te doen en gestimuleerd om net dat stapje verder te gaan (op een rustige toon).

Met Bootcamp for Every Body gaat het erom dat je lekker beweegt in een leuke en gezellige groep in de buitenlucht. Je zult merken dat je je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel gaat voelen. Je wordt fitter, sterker en energieker. En geen één week is hetzelfde, zodat het ook niet saai wordt.

Om je net dat laatste stukje over die streep te brengen, biedt Bootcamp for Every Body 3 per jaar 6 trainingen aan die ervoor gaan zorgen dat jij met de bootcamp kan meedoen. Dus:

bootcamp amstelveen

  • Wil jij wel beginnen met bootcamp, maar ben je bang dat je het niet volhoudt?
  • Vind je bootcamp stiekem wel een beetje eng klinken?
  • Begin jij net met sporten?
  • Heb je het gevoel dat je vanaf 0 moet opbouwen?

Je bent welkom bij elke les op het rooster en je kan prima meedoen vanwege de maatregelen door het Corona-virus.

De lessen zijn online totdat we weer naar buiten mogen. Je kan de lessen in eigen tempo doen, omdat alles op tijd is. Verder krijg je altijd verschillende opties voor oefeningen waar van toepassing. Deze 2 punten maken dat je elke (online) les kan meedoen.

Als we weer buiten mogen trainen, dan zullen er ook nog aanpassingen zijn. Deze vind je op de pagina 1,5 metersamenleving bootcamp. Daarin zie je dat je vanuit het normale startpunt dat op het rooster staat zelfstandig naar een bepaalde locatie moet komen. Dit voorkomt dat we in groepen rennen en ongemerkt dichter bij elkaar komen te lopen. Tijdens de training blijven we dus de hele les op 1 plek staan en kan je net zoals bij de online bootcamp de oefeningen in eigen tempo doen met het alternatief dat goed is voor jou.

Wat doen we allemaal met Start met Bootcamp?

  • Je gaat het rennen rustig aan opbouwen.
  • Je gaat kennismaken met de oefeningen die vaak terugkomen tijdens de bootcamp. Deze leer je dan goed uitvoeren.
  • Je gaat dus de eerste stappen maken om je conditie en kracht te verbeteren.

Een rittenkaart voor de 6 lessen van de Start met Bootcamp is 49 euro en is aan te schaffen tijdens het proces van aanmelden voor je eerste les. Na deze 6 lessen heb jij een goed beeld van de lessen bij Bootcamp for Every Body.

Meld je aan voor je eerste les en bij de opties van de strippenkaarten kun je kiezen voor de Start met Bootcamp-rittenkaart en deze reken je dan af.

Online kan je eerst een gratis proefles meedoen. Stuur hiervoor een mail naar info@bootcampforveverybody.nl met wanneer je mee wilt doen.

Zodra we weer naar buiten mogen, kan je eerst 2 weken proeven voor 10 euro. Je kan je aanmelden via deze paginahttps://bootcampforeverybody.nl/proef-2-weken/

Laat hieronder je gegevens achter als je wilt weten wanneer het volgende blok begint.

Via de knop hieronder kun je een overzicht van alle lessen zien die er nu zijn. Als je een keer niet kan bij de Start met Bootcamp ben je ook welkom bij een andere les.