Start met Bootcamp

Vanaf dinsdag 6 september 19.30 in Westwijk Amstelveen

Veel mensen willen wel lekker buiten sporten, maar enorm twijfelen of ze kunnen meedoen met bootcamp.  Vaak komt dit ook door de associatie met drill-instructeurs en kruipen door de modder. Bij Bootcamp for Every Body zijn beide niet waar zijn. Er vindt geen gedrill plaats met schreeuwende instructeurs, wel word je aangemoedigd om je best te doen en gestimuleerd om net dat stapje verder te gaan (op een rustige toon).

Met Bootcamp for Every Body gaat het erom dat je lekker beweegt in een leuke en gezellige groep in de buitenlucht. Je zult merken dat je je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel gaat voelen. Je wordt fitter, sterker en energieker. En geen één week is hetzelfde, zodat het ook niet saai wordt.

Om je net dat laatste stukje over die streep te brengen, biedt Bootcamp for Every Body 3 per jaar 6 trainingen aan die ervoor gaan zorgen dat jij met de bootcamp kan meedoen. Dus:

bootcamp amstelveen

  • Wil jij wel beginnen met bootcamp, maar ben je bang dat je het niet volhoudt?
  • Vind je bootcamp stiekem wel een beetje eng klinken?
  • Begin jij net met sporten?
  • Heb je het gevoel dat je vanaf 0 moet opbouwen?

Wat doen we allemaal met Start met Bootcamp?

  • Je gaat kennismaken met de verschillende soorten bootcamp die wij aanbieden, namelijk low impact bootcamp, HIIT bootcamp, power bootcamp en bootcamp.
  • Je gaat kennismaken met de oefeningen die vaak terugkomen tijdens de bootcamp. Deze leer je dan goed uitvoeren.
  • Je maakt kennis met de verschillende materialen die we gebruiken tijdens de lessen.
  • Je gaat lekker aan de slag met het verbeteren van je kracht en conditie.

Nieuwe ronde vanaf dinsdag 6 september 19.30

De volgende ronde Start met Bootcamp begint op 6 september in Amstelveen Westwijk op het industrieterreintje aan de Schweitzerlaan.

Een rittenkaart voor de 6 lessen van de Start met Bootcamp is 49 euro en is aan te schaffen via onderstaande knop. Na betaling is je aanmelding bevestigd.

Deze strippenkaart is geldig van 5 september t/m 30 oktober. Je kan je dan hieronder aanmelden voor de lessen. Je dient je voor elke les apart aan te melden. Dan weet de trainster dat je komt. Je kan namelijk ook met een andere les meedoen binnen de periode van de geldigheid van de kaart als je een keer niet kan.

Na de 6 lessen Start met Bootcamp heb jij een goed beeld van de lessen bij Bootcamp for Every Body.

Laat hieronder je gegevens achter als je wilt weten wanneer het volgende blok begint.

Via de knop hieronder kun je een overzicht van alle lessen zien die er nu zijn. Je bent altijd welkom bij een andere les. Voor beginners is de Low impact Bootcamp ideaal. Meld je dan aan via deze pagina en kies bij afspraaktype voor deelname les, dan bij welke les je wilt meedoen, dan de tijd en volg verder de gevraagde stappen.