Start met Bootcamp

Veel mensen willen wel lekker buiten sporten, maar enorm twijfelen of ze kunnen meedoen met bootcamp.  Vaak komt dit ook door de associatie met drill-instructeurs en kruipen door de modder. Bij Bootcamp for Every Body zijn beide niet waar zijn. Er vindt geen gedrill plaats met schreeuwende instructeurs, wel word je aangemoedigd om je best te doen en gestimuleerd om net dat stapje verder te gaan (op een rustige toon).

Met Bootcamp for Every Body gaat het erom dat je lekker beweegt in een leuke en gezellige groep in de buitenlucht. Je zult merken dat je je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel gaat voelen. Je wordt fitter, sterker en energieker. En geen één week is hetzelfde, zodat het ook niet saai wordt.

Om je net dat laatste stukje over die streep te brengen, biedt Bootcamp for Every Body 3 per jaar 6 trainingen aan die ervoor gaan zorgen dat jij met de bootcamp kan meedoen. Dus:

bootcamp amstelveen

  • Wil jij wel beginnen met bootcamp, maar ben je bang dat je het niet volhoudt?
  • Vind je bootcamp stiekem wel een beetje eng klinken?
  • Begin jij net met sporten?
  • Heb je het gevoel dat je vanaf 0 moet opbouwen?

Wat doen we allemaal met Start met Bootcamp?

  • Je gaat het rennen rustig aan opbouwen.
  • Je kan juist ook meedoen als je niet wilt rennen, omdat deze les na deze 6 weken als een No Running Bootcamp in het rooster zal blijven.
  • Je gaat kennismaken met de oefeningen die vaak terugkomen tijdens de bootcamp. Deze leer je dan goed uitvoeren.
  • Je gaat dus de eerste stappen maken om je conditie en kracht te verbeteren.

Start met Bootcamp begint 11 januari

De volgende ronde Start met Bootcamp begint op 11 januari in Uithoorn. Deze les is om 20.00 en je start op de parkeerplaats t.h.v. het Evenemententerrein in Uithoorn. Dit is op de grens van Uithoorn, Aalsmeer en Amstelveen en dus goed bereikbaar vanuit meerdere kanten.

Na deze 6 weken blijft deze les in het rooster als een No Running Bootcamp. Dus als je wel lekker wilt buiten sporten, maar niet wilt rennen, kan je ook heel goed meedoen met deze les.

Wil je eerder beginnen dan ben je welkom bij de No Running Bootcamp. Dit is namelijk ideaal voor beginners.

Een rittenkaart voor de 6 lessen van de Start met Bootcamp is 49 euro en is aan te schaffen tijdens het proces van aanmelden voor je eerste les. Na deze 6 lessen heb jij een goed beeld van de lessen bij Bootcamp for Every Body.

Meld je verderop aan voor je eerste les en bij de opties van de strippenkaarten kun je kiezen voor de Start met Bootcamp-rittenkaart van 49 euro en deze reken je dan af. Of je rekent de strippenkaart via onderstaande knop af en dan meld je je erna aan voor je eerste les.

Kies hieronder de datum die je mee wilt doen, dan de tijd en volg daarna de gevraagde stappen. Je dient je aan te melden voor elke les, zodat de trainer weet dat ze je kan verwachten.

Je kan eerst 2 weken proeven voor 10 euro. Je kan je aanmelden via deze paginahttps://bootcampforeverybody.nl/proef-2-weken/

Laat hieronder je gegevens achter als je wilt weten wanneer het volgende blok begint.

Via de knop hieronder kun je een overzicht van alle lessen zien die er nu zijn. Als je een keer niet kan bij de Start met Bootcamp ben je ook welkom bij een andere les. Meld je dan aan via deze pagina en kies bij afspraaktype voor deelname les, dan bij welke les je wilt meedoen, dan de tijd en volg verder de gevraagde stappen.