Start met Bootcamp

Veel mensen willen wel lekker buiten sporten, maar enorm twijfelen of ze kunnen meedoen met bootcamp.  Vaak komt dit ook door de associatie met drill-instructeurs en kruipen door de modder. Bij Bootcamp for Every Body zijn beide niet waar zijn. Er vindt geen gedrill plaats met schreeuwende instructeurs, wel word je aangemoedigd om je best te doen en gestimuleerd om net dat stapje verder te gaan (op een rustige toon).

Met Bootcamp for Every Body gaat het erom dat je lekker beweegt in een leuke en gezellige groep in de buitenlucht. Je zult merken dat je je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel gaat voelen. Je wordt fitter, sterker en energieker. En geen één week is hetzelfde, zodat het ook niet saai wordt.

Om je net dat laatste stukje over die streep te brengen, biedt Bootcamp for Every Body 3 per jaar 6 trainingen aan die ervoor gaan zorgen dat jij met de bootcamp kan meedoen. Dus:

bootcamp amstelveen

  • Wil jij wel beginnen met bootcamp, maar ben je bang dat je het niet volhoudt?
  • Vind je bootcamp stiekem wel een beetje eng klinken?
  • Begin jij net met sporten?
  • Heb je het gevoel dat je vanaf 0 moet opbouwen?

Het volgende startmoment is donderdag 10 januari 2019 in Amstelveen.

We starten om 20.00 voor het gemeentehuis van Amstelveen. Vanaf 10 januari kun je dus tot 6 weken lang meedoen met Start met Bootcamp van Bootcamp for Every Body. Meld je onderaan de pagina aan voor de les of via de aanmeldpagina. Tijdens deze 6 weken ga je aan de slag om de bootcamp ‘onder de knie’ te krijgen. Deze keer zal er veel nadruk op de oefeningen liggen en weinig op het rennen.

Wat gaan we deze keer allemaal doen met Start met Bootcamp?

  • We gaan dit keer weinig rennen. Er worden wel opties gegeven, maar de training wordt zo ingedeeld dat je de keuze hebt tussen rennen en stevig wandelen. Dus je kan ook meedoen als je niet wilt rennen.
  • Je gaat kennismaken met de oefeningen die vaak terugkomen tijdens de bootcamp. Deze leer je dan goed uitvoeren.
  • Je gaat dus de eerste stappen maken om je conditie en kracht te verbeteren.

Meld je hieronder aan als je mee wilt doen.

Je kan eerst gratis een proefles meedoen. Kies bij afspraaktype voor proefles en kies dan datum en de tijd 20:00. En doorloop daarna de gevraagde stappen. Het aanmelden is goed gegaan als je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Als je al weet dat je wilt beginnen met Start met Bootcamp, kun je hier een rittenkaart voor aanschaffen via onderstaande knop.

Via de knop hieronder kun je een overzicht van alle lessen zien die er nu zijn.