Vacature Bootcampinstructeur stagiaires

Bij Bootcamp for Every Body kun je ook stage lopen. Dan sta je samen met de vaste lesgever voor de groep. Elke dag van de week staat er een les op het rooster, dus we overleggen wat bij je stage past en wat bij Bootcamp for Every Body past. En het kan dat je stage uiteindelijk leidt tot het geven van een vaste les.

Als je graag stage wilt lopen bij Bootcamp for Every Body kun je je motivatie en CV mailen naar info@bootcampforeverybody.nl t.a.v. Anoek.

De bootcamps worden gegeven in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. De lessen worden vaak in soort circuittraining gegeven en meestal met bodyweight-oefeningen en soms met kleine materialen.

Bootcamp for Every Body draait om lekker sporten en bewegen met plezier. Er ligt geen focus op prestaties en vergelijkingen met anderen. De enige prestatie die de deelnemers hoeven te leveren, is om zichzelf te verbeteren. Kun jij je hierin vinden? Dan hoor ik graag van jou.

Wat wordt van jou verwacht?

  • Actieve houding
  • Je doet een sportgerelateerde opleiding
  • Pré is als je al eerder les hebt gegeven
  • Pré is als je zelf regelmatig sport
  • Je bent in het bezit van een EHBO-diploma of bent bereidt deze te halen.

Wat kun jij verwachten?

  • Deelnemers mogen meedoen aan alle lessen die op het rooster staan, dus de groepsgrootte verschilt per week. Mensen melden zich aan voor de les, zodat jij weet hoeveel deelnemers jij in de les kan verwachten.
  • Je bent welkom bij de meetings van de lesgevers die 3-4x per jaar gehouden wordt om kennis uit te wisselen en nieuwe dingen te leren die jou weer een betere trainer maken.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@bootcampforeverybody.nl t.a.v. Anoek.

vacature bootcampinstructeur amstelveen