Vacature Bootcampinstructeur stagiaires

Krijg je jeukende handen als je deze foto ziet? Wil jij ook lekker buiten training gaan geven? Wil jij leren hoe je zo creatief kunt zijn dat je een training kunt maken met de dingen die je buiten tegenkomt, zoals bankjes, speeltuinen en meer? En haal je voldoening uit het mensen in beweging zetten? Dan horen we graag van je!

Vacature bootcampinstructeur stagiaires

Bootcamp for Every Body staat ervoor open om stagiaires op te leiden tot trainers. Daarvoor loop je meerdere uren per week mee tijdens de lessen en ook mag je onder begeleiding de trainingen geven. Na je stage is er een kans dat je les kan blijven geven bij Bootcamp for Every Body.

De bootcamps zijn in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. De trainingen worden vaak in een soort circuittraining gegeven, zodat iedereen op eigen tempo de oefeningen kan doen doen.

Bootcamp for Every Body draait om lekker sporten en bewegen met plezier. Er ligt geen focus op prestaties en vergelijkingen met anderen. De deelnemers drillen doen we niet aan. De enige prestatie die de deelnemers hoeven te leveren, is om zichzelf te verbeteren. Kun jij je hierin vinden? Dan hoor ik graag van jou.

Wie zoeken we?

Je wilt mensen vooral lekker laten sporten en op een veilige manier hun grenzen laten verleggen. Je wilt de deelnemers van de bootcamp met een voldaan gevoel naar huis laten gaan met nog genoeg energie voor de rest van de dag. Je wilt mensen vooral fitter laten worden en niet laten stukgaan. Je moedigt wel aan, maar je bent niet die schreeuwende train(st)er die mensen vaak met bootcamp associëren.

Wat ga je doen?

De eerste tijd kijk je de trainingen lekker mee en je mag ook al actief mensen feedback geven op hun uitvoering van de oefeningen. Na een tijdje mag je ook onder begeleiding van een ervaren train(st)er lessen geven. Vervolgens bespreek je de les na, zodat je er van kan leren. Het is belangrijk dat de bootcamps lekker gevarieerd blijven, zodat mensen met plezier blijven komen. Je leert om zowel een regressie als progressie voor oefeningen te bedenken, zodat iedereen lekker kan meedoen met de les. En je leert de les zo in te richten dat iedereen de oefeningen dus mee kan doen op zijn/haar eigen tempo. Hiermee zorg jij ook voor de gezellige en ongedwongen sfeer die de deelnemers zo waarderen.

Jij brengt mee:

  • Je bent bezig met een sportgerelateerde opleiding.
  • Een actieve houding.
  • Pré als je al eerder les hebt gegeven.
  • Pré als je zelf regelmatig sport.
  • Je kan tijdens de verschillende lessen meelopen.
  • Een stageopdracht die Bootcamp for Every Body kan ondersteunen.

Wij brengen:

  • Je mag aansluiten bij de meetings met de lesgevers om kennis uit te wisselen en nieuwe dingen te leren die jou weer een betere trainer maken. Dit is 3-4x per jaar.
  • Ervaren trainers die jou opleiden met het geven van trainingen.
  • Kans op blijven lesgeven na stageperiode.

Praktische zaken:

  • Je woont wel in Amstelveen, Uithoorn of Aalsmeer of in een straal van max 10km vanwege reisafstand.

Sollicitatieproces:

Spreekt dit jou aan? Stuur dan een bericht naar anoek@bootcampforeverybody.nl t.a.v. Anoek. Laat daarbij weten wat jou aanspreekt om juist bij Bootcamp for Every Body stage te lopen. Voelen wij een match? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek in Uithoorn. Als er een fit is van beide kanten kijk je eerst een les mee om een beeld te krijgen van hoe een les gaat. En dan hakken we de knoop door of je stage kan en wilt lopen bij Bootcamp for Every Body.

Vacature bootcampinstructeur stagiaires