Vacature Freelance Bootcampinstructeur

Per direct woensdagavond in Amstelveen

Vacature Freelance Bootcamp-instructeur

Open sollicitatie

Gaan je handen jeuken als je deze foto ziet? Ben jij zo creatief dat je een training kunt maken met de dingen die je buiten tegenkomt, zoals bankjes, speeltuinen en meer? En haal je voldoening uit het mensen in beweging zetten? Dan horen we graag van je!

VACATURE BOOTCAMPTRAINER Freelance/ZZP

De bootcamps worden gegeven in Amstelveen, Uithoorn en Aalsmeer. De lessen worden vaak in een soort circuittraining gegeven en er zijn verschillende soorten bootcamps.

Bootcamp for Every Body draait om lekker sporten en bewegen met plezier. Er ligt geen focus op prestaties en vergelijkingen met anderen. De deelnemers drillen doen we niet aan. De enige prestatie die de deelnemers hoeven te leveren, is om zichzelf te verbeteren. Kun jij je hierin vinden? Dan hoor ik graag van jou.

Wie zoeken we?

Je wilt mensen vooral lekker laten sporten en op een veilige manier hun grenzen laten verleggen. Je wilt de deelnemers van de bootcamp met een voldaan gevoel naar huis laten gaan met nog genoeg energie voor de rest van de dag. Je wilt mensen vooral fitter laten worden en niet laten stukgaan. Je moedigt wel aan, maar je bent niet die schreeuwende train(st)er die mensen vaak met bootcamp associëren.

Wat ga je doen?

Je krijgt zelf de verantwoordelijkheid om de les voor te bereiden. Je zorgt ervoor dat de bootcamps lekker gevarieerd blijven, zodat mensen met plezier blijven komen. Je bent in staat om zowel een regressie als een progressie voor oefeningen te bedenken, zodat iedereen lekker kan meedoen met de les. En je richt de les zo in dat iedereen de oefeningen dus mee kan doen op zijn/haar eigen tempo. Hiermee zorg jij ook voor de gezellige en ongedwongen sfeer die de deelnemers zo waarderen.

Jij brengt mee:

 • Je hebt sowieso een vakgerelateerde opleiding gedaan of bent ermee bezig.
 • Enige ervaring in lesgeven is gewenst. Je geeft al langer les of je hebt ervaring opgedaan tijdens je opleiding.
 • Je weet om te gaan met blessures en pijnklachten van deelnemers.
 • Je bent in het bezit van een EHBO-diploma of haalt deze op de korte termijn.

Wat is mooi meegenomen?

 • Je bent in het bezit van kleine materialen die je kunt meenemen tijdens de les.
 • Je hebt specialisaties, zoals trainen van vrouwen die net bevallen zijn, trainen van mobiliteit, hardlooptrainingen geven of meer.
 • Je bent flexibel in tijd voor inval.
 • Je vindt het prima om op de verschillende locaties les te geven.
 • Meedenken wordt gewaardeerd.

Wij brengen:

 • 3-4x per jaar een meeting met de lesgevers om kennis uit te wisselen en nieuwe dingen te leren die jou weer een betere trainer maken.
 • Ervaren trainers die jou verder opleiden als je net begint met training geven.

Praktische zaken:

 • De betaling is afhankelijk van de ervaring tussen de 30,00 en 35,00 euro per uur. De betaling gaat via factuur als je een zelfstandige bent of via sportverloning.nl als je geen zelfstandige bent.
 • Je woont wel in Amstelveen, Uithoorn of Aalsmeer of in een straal van max 15km vanwege reisafstand (in bezit van auto is dan handig).

Sollicitatieproces:

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan een kort berichtje met je relevante opleidingen en ervaring erin naar anoek@bootcampforeverybody.nl t.a.v. Anoek (dit bericht mag ook via Instagram of Facebook). Laat daarbij weten wat jou aanspreekt om juist bij Bootcamp for Every Body les te geven. Dan kan je eerst 1 of 2 lessen meekijken/meedoen om een beeld te krijgen van hoe een les gaat.

Als er een match is, vragen we om afhankelijk van je ervaring 1 of 2 lessen onder supervisie van een ervaren trainer te geven. Als dit bevalt, dan mag je lekker zelf aan de slag met trainingen geven.

Vacature bootcamptrainer