Voorbereiding op de voorjaarscompetitie

Ken je dat gevoel? Je hebt de eerste competitiedag gehad en de dagen erna super veel spierpijn. Of dat je een bal net niet haalt of net niet snel genoeg reageert voor een volley? Daar heeft Bootcamp for Every Body nu de oplossing voor!

Voor spelers (vanaf speelsterkte 8/9 t/m 4) die nog beter voorbereid de competitie willen beginnen, is er vanaf zaterdag 23 februari 6 weken lang elke zaterdagochtend een training die je voorbereidt op de tenniscompetitie. Dan ben jij echt klaar voor de voorjaarscompetitie en de dagen na wedstrijddagen kun jij gewoon normaal bewegen.

Dus wat kun je verwachten?

  • Sport-specifieke krachtoefeningen om alvast die spierpijn voor te zijn
  • Sprint- en wendbaarheidsoefeningen om je conditie te verbeteren
  • Reactievermogen om net wat sneller te zijn aan het net.

De trainingen worden gegeven door Marcellina Covelli. Zij speelt bij Tennisclub Amsterdam. Ze geeft ook tennistrainingen en heeft zelf een speelsterkte 3/4. Zij heeft dus de ervaring en skills om jou goed voor te bereiden op de voorjaarscompetitie.

Praktische info:

Locatie: Grasveld aan de Poel achter het gemeentehuis van Amstelveen bij Poels Up.

Tijd: Zaterdag van 10.00 tot 11.00 (23 feb t/m 30 mrt).

Kosten: 59 euro per persoon

Als jij je met je hele team opgeeft (vanaf 4 personen) dan is het 50 euro per persoon. Laat hieronder de naam en emailadres van elk teamlid achter en dan krijg je de kortingscode voor jouw team(leden) gemaild.