6 voordelen van in het najaar beginnen met bootcamp

Als je al even aan het twijfelen bent over of je wilt beginnen met bootcamp zou ik zeggen: Begin juist nu! Er zitten namelijk wel een aantal voordelen aan beginnen met bootcampen in het najaar.

1.      Goede temperaturen

Het is nu juist de perfecte temperatuur om te sporten. Het vriest nog niet en het is ook niet te warm. Tijdens de bootcamp krijg je het vanzelf warm, dus dan gaat dat jasje vanzelf wel uit.

2.      De drukte van de feestdagen komt eraan

Tijdens de feestdagen is men vaak erg druk en dan wordt het sporten vaak vergeten/overgeslagen. Maar als je nu al begint, zit het al in je planning en dan houd je er ook rekening mee. En dan houd je het sporten ook vol.

3.      Je hebt al een voorsprong

Veel mensen beginnen in januari met sporten als goed voornemen. Dus als je nu al begint, heb je al een voorsprong op je goede voornemens en dat maakt de kans ook weer groter dat je het volhoudt.

4.      Er is geen beter moment dan nu

Wat is de reden dat jij wilt wachten? Er is geen beter moment dan nu. Als je twijfelt of je conditie goed genoeg is om mee te doen, zijn de No Running Bootcamp lessen perfect voor jou. Dus je hoeft echt niet te wachten (en dus ook niet tot er weer een Start met Bootcamp is).

5.      Fit en energiek de feestdagen in

De eerste resultaten van bootcamp merk je al redelijk snel. Je voelt je fitter, energieker en sterker. En dit geeft dan weer een goed gevoel en dat straal je dan uit tijdens de feestdagen.

6.      Mooie plaatjes in de natuur

In de herfst is de natuur altijd erg kleurrijk. En door lekker buiten te sporten, kun jij hier ook van genieten. Oké, in de avond misschien ietsje minder omdat het donker is. Maar bij de ochtendlessen kan het wel zeker. Via deze pagina zie je wanneer de ochtendlessen zijn.

Enne in de winter kun je ook lekker komen blijven bootcampen, want via deze blog vind je tips om te sporten met koud weer.

bootcamp amstelveen
coronacrisis bootcamp

5 tips om te sporten tijdens de Corona-crisis

mobiliteit stijfheid lenig

Wat is mobiliteit?

voordelen bootcamp herfst amsterdamse bos

6 voordelen van in het najaar beginnen met bootcamp

sporten weer oppakken

8 tips om het bootcampen weer op te pakken