Bootcamp zomerrooster

Aantal aanmeldingen

Net zoals eerdere jaren gaan we doen dat als er 3 uur voor aanvang van de les geen aanmeldingen staan dat de les uit het rooster wordt gehaald. Dus als je een les wilt meedoen, is het dus extra belangrijk om je op tijd aan te melden. Als er 1 of 2 aanmeldingen zijn, wordt er met die persoon/personen overlegd over wat ze willen. En zolang je je nog kan aanmelden voor een les is die les er ook. Dus kijk alsjeblieft eerst of je je nog kan aanmelden voor een les voordat je ons gaat mailen/appen om te vragen of de les doorgaat. Als je je kan aanmelden, weet je dat de les doorgaat.

Vrijdagochtend

Tijdens de zomervakantie kunnen op de vrijdagochtend de kinderen meedoen tijdens de les. In het begin zullen we dan een combinatie van spelvormen en bootcamp doen. De ervaring leert dat ze er op een bepaald punt klaar mee zijn en dan zelf gaan spelen. Dit kan prima bij de speeltuin en het grasveld waar we staan (er is ook een voetbalkooi). En dan bootcampen wij lekker verder.

Rooster

Week 30 t/m 33 (25-7 t/m 21-8)

  • De zondagen en de woensdagavonden vallen uit het rooster. Ik zal de donderdag de lessen zo maken dat iedereen zijn of haar uitdaging heeft.
  • Dinsdag 2 augustus en vrijdag 5 augustus vervallen
  • En bovenstaande punten over het aantal aanmeldingen en de vrijdagochtend blijven ook gelden.

Week 34 (22-8 t/m 28-8)

Hierbij houden we weer het normale rooster aan met de nieuwe opzet. Hierbij gelden wel bovenstaande punten over het aantal aanmeldingen en de vrijdagochtend.

Overzicht locaties

Maandag 19.30 Bootcamp starten bij de parkeerplaats voor de camping van het Amsterdamse Bos aan de Bosrandweg

Dinsdag 20.00 No Running Bootcamp in Uithoorn starten bij de parkeerplaats van het Evenemententerrein.

  • Dinsdag 2 augustus niet

Woensdag 9.00 Bootcamp in Uithoorn bij het Zijdelmeer (parkeerplaats achter het gemeentehuis)

Donderdag 20.00 No Running Bootcamp in Amstelveen bij het gemeentehuis.

Vrijdag 9.00 Bootcamp in Aalsmeer Nieuw-Oosteinde bij de speeltuin Brasemstraat

  • De kids mogen mee tijdens deze les. Geef dit alsjeblieft wel aan bij de opmerkingen tijdens het aanmelden.
  • Vrijdag 5 augustus vervalt de les.

Zaterdag 9.30 No Running Bootcamp in Uithoorn op het Ebro grasveld 

Alle lessen duren een uur

Intensiteit lessen

In principe is het belangrijkste verschil in de intensiteit in de lessen is hoeveel er gerend wordt. Dit gaat vooral weer gelden als de 1,5 meter niet meer geldt. De oefeningen zijn namelijk altijd aan te passen op ieders niveau. Wel zal er verschil in tempo zijn tussen de lessen. Meer sterren betekent meer tempo.

Er wordt in principe niet gerend, maar soms krijg je de keuze tussen een klein stukje rennen of stevig lopen. Dus als je niet kunt/wilt rennen, is deze les perfect en ook zeker als je een beginner bent. Waar dat van toepassing is, worden van de oefeningen 2 of 3 varianten gegeven, zodat je altijd kunt trainen op je eigen niveau.

Hier wordt maximaal rond de 5 minuten aan 1 stuk gerend bij de bootcamplessen. En bij de No Running Bootcamp zijn de oefeningen intensiever dan de lessen met 1 ster, maar ook hier worden waar van toepassing is verschillende varianten gegeven en de train(st)er kan altijd een oefening aanpassen waar nodig. Dus als je al een klein beetje basisconditie hebt, kun je hier prima meedoen.

Hier wordt maximaal 10 minuten aan 1 stuk gerend. Deze snelheid ligt tussen de 8 en 10 km/h. Wat betreft de oefeningen wordt  je ook uitgedaagd d.m.v. sprongoefeningen en andere oefeningen die je zelf niet zo snel zou doen, maar waar nodig is kunnen er sowieso varianten van oefeningen gegeven worden. Het tempo zal hier wel hoger liggen dan tijdens de andere lessen.

Bootcamp for Every Body in de omgeving van De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol en Badhoevedorp